Muschi de vita cu ciuperci si vin alb

Pentru muschi de vita cu ciuperci si vin alb carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie felii.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • ciuperci proaspete/conserva - 450 g/250 g
  • muschi de vita - 500 g
  • ulei - 100 ml
  • 1/2 cub MAGGI de ciuperci
  • apa - 350 ml
  • 1/2 cub MAGGI de vita
  • paine alba - 175 g
  • vin alb - 50 ml
  • unt - 25 g
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • sare si piper dupa gust
  •  

Mod de preparare

Pentru muschi de vita cu ciuperci si vin alb carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie felii (cele conservate se scurg de lichid, se trec sub jet de apa rece si se taie felii). Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Painea se curata de coaja si se taie felii (pentru crutoane). Carnea se unge cu 25 ml ulei si se frige la gratar. Ciupercile se inabusa in unt, se adauga 1/2 din patrunjelul verde, jumatatile de cuburi MAGGI, 350 ml apa, sare, piper si se fierb cca 10 minute. La final, se toarna vinul. Feliile de paine se prajesc in 75 ml ulei. Preparatul se prezinta pe platou astfel: pe fiecare cruton se monteaza o bucata de muschi, peste care se toarna sosul cu ciuperci si se presara patrunjel verde.

Muschiul de vita cu ciuperci si vin alb se serveste cald.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori