Cu o zi inainte de a pregati acest fel de mancare, se fierb cartofii in coaja, se curata si se lasa sa se raceasca. Se curata ciupercile si se tai fe
Cu o zi inainte de a pregati acest fel de mancare, se fierb cartofii in coaja, se curata si se lasa sa se raceasca.
Se curata ciupercile si se tai felii impreuna cu cartofii. Carnea se trece prin ulei si piper.
Se amesteca ouale cu laptele si se sareaza dupa gust.
Se prepara o omleta in felul urmator : la foc mediu se incalzesc 2 linguri de unt, se adauga cartofii si ciupercile taiate si se condimenteaza cu sare si piper. Cand partea de jos incepe sa se rumeneasca, se intoarce si se lasa inca 5 minute. Se adauga compozitia din lapte si oua si se asteapta pana se ingroasa.
Intr-o tigaie incalzita carnea se prajeste cate 1 minute pe fiecare parte. La un foc mic, se adauga untul peste carne si se lasa pana se prajeste friptura
Alte retete recomandate
Tocanita de pui
Ciorba radauteana
Zacusca de ciuperci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii