Muschiul file de porc este o carne care, daca este corect gatita, este o adevarata delicatesa si un rasfat pentru papilele gustative.
Bucata de muschi de porc se caleste in ulei, 5 minute.
Se amesteca mustarul cu rozmarin, cimbru, sare si piper, dupa gust, si se unge carnea.
Se inveleste carnea in felii de costita, se leaga si se pune intr-o cratita cu 1 pahar de ulei. Se adauga 2-3 linguri de apa si se pun, de jur-imprejur, morcovii intregi si cu o parte din codite.
Se acopera oala si se introduce in cuptor. Cand carnea este patrunsa, se adauga vinul si se mai lasa sa se rumeneasca friptura fara capac.
Muschiul file se serveste taiat felii si cu morcovii intregi alaturi.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii