Muschi file cu morcovi

Muschiul file de porc este o carne care, daca este corect gatita, este o adevarata delicatesa si un rasfat pentru papilele gustative.

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr muschi de porc
  • 8 felii de costita
  • 1 lingurita de mustar dulce
  • rozmarin
  • cimbru
  • 50 ml vin alb
  • 300 gr morcovi tineri (sau baby carrots)

Mod de preparare

Bucata de muschi de porc se caleste in ulei, 5 minute.

Se amesteca mustarul cu rozmarin, cimbru, sare si piper, dupa gust, si se unge carnea.

Se inveleste carnea in felii de costita, se leaga si se pune intr-o cratita cu 1 pahar de ulei. Se adauga 2-3 linguri de apa si se pun, de jur-imprejur, morcovii intregi si cu o parte din codite.

Se acopera oala si se introduce in cuptor. Cand carnea este patrunsa, se adauga vinul si se mai lasa sa se rumeneasca friptura fara capac.


Muschiul file se serveste taiat felii si cu morcovii intregi alaturi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori