Pentru muschi umplut cu ciuperci si usturoi curatati bucata de muschi de pielite si aplatizati-o cu cutitul, apoi bateti-o putin cu ciocanul de snitele.
Pentru muschi umplut cu ciuperci si usturoi curatati bucata de muschi de pielite si aplatizati-o cu cutitul, apoi bateti-o putin cu ciocanul de snitele. Separat, caliti in unt ceapa tocata. Cand s-a ingalbenit usor, puneti ciupercile si verdeata. Lasati sa fiarba la foc mic pana cand ciupercile sunt gata. Luati vasul de pe foc si lasati compozitia sa se raceasca. Potriviti de sare si piper, omogenizati, apoi intindeti compozitia in strat egal peste felia de muschi. Deasupra puneti felii de oua fierte tari. Rulati, intoarceti capetele, acoperind compozitia, legati muschiul cu ata groasa, alba, de bumbac si dati-l la cuptor in tava cu un pahar cu apa. Lasati sa se coaca incet, stropiti-l si rumeniti-l pe toate fetele. Cand este gata si s-a racit desfaceti ata si taiati muschiul in felii groase.
Serviti cu sos condimentat, garnisit cu smantana si decorat cu verdeata.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii