Muschi umplut cu ciuperci si usturoi

Pentru muschi umplut cu ciuperci si usturoi curatati bucata de muschi de pielite si aplatizati-o cu cutitul, apoi bateti-o putin cu ciocanul de snitele.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de muschi
  • 150 g de ciuperci
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • o lingura cu virf de unt
  • 3 oua
  • o ceapa mare
  • 2-3 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • un pahar cu apa

Mod de preparare

Pentru muschi umplut cu ciuperci si usturoi curatati bucata de muschi de pielite si aplatizati-o cu cutitul, apoi bateti-o putin cu ciocanul de snitele. Separat, caliti in unt ceapa tocata. Cand s-a ingalbenit usor, puneti ciupercile si verdeata. Lasati sa fiarba la foc mic pana cand ciupercile sunt gata. Luati vasul de pe foc si lasati compozitia sa se raceasca. Potriviti de sare si piper, omogenizati, apoi intindeti compozitia in strat egal peste felia de muschi. Deasupra puneti felii de oua fierte tari. Rulati, intoarceti capetele, acoperind compozitia, legati muschiul cu ata groasa, alba, de bumbac si dati-l la cuptor in tava cu un pahar cu apa. Lasati sa se coaca incet, stropiti-l si rumeniti-l pe toate fetele. Cand este gata si s-a racit desfaceti ata si taiati muschiul in felii groase.


Serviti cu sos condimentat, garnisit cu smantana si decorat cu verdeata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc