Se taie fileul de porc pe lungime si se bate cu un ciocan special, pina ramine de 1 cm grosime. Separat se pregateste umplutura astfel: se caleste cea
Se taie fileul de porc pe lungime si se bate cu un ciocan special, pina ramine de 1 cm grosime. Separat se pregateste umplutura astfel: se caleste ceapa in grasime fierbinte, cind se aureste putin se pun ciupercile spalate si taiate, costita, se adauga piper, verdeata, sare. Se ia vasul la o parte, se omogenizeaza foarte bine si cind s-a mai racit se pune un ou crud. Peste bucata de muschi se intinde umplutura, se pun cirnaciorii, cascaval, 2 oua fierte. Se ruleaza muschiul, se prinde in scobitori, se pune intr-o tava cu grasime si la inceput cu foc mic. Se ung rulourile din carne cu vin alb si cu ulei. Cu sosul din tava se stropeste friptura, cu grija ca aceasta sa se rumeneasca pe toate fetele. Cind friptura este gata, se lasa la racit, se scot scobitorile si se taie in felii mai groase.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii