Se taie fileul de porc pe lungime si se bate cu un ciocan special, pina ramine de 1 cm grosime. Separat se pregateste umplutura astfel: se caleste cea
Se taie fileul de porc pe lungime si se bate cu un ciocan special, pina ramine de 1 cm grosime. Separat se pregateste umplutura astfel: se caleste ceapa in grasime fierbinte, cind se aureste putin se pun ciupercile spalate si taiate, costita, se adauga piper, verdeata, sare. Se ia vasul la o parte, se omogenizeaza foarte bine si cind s-a mai racit se pune un ou crud. Peste bucata de muschi se intinde umplutura, se pun cirnaciorii, cascaval, 2 oua fierte. Se ruleaza muschiul, se prinde in scobitori, se pune intr-o tava cu grasime si la inceput cu foc mic. Se ung rulourile din carne cu vin alb si cu ulei. Cu sosul din tava se stropeste friptura, cu grija ca aceasta sa se rumeneasca pe toate fetele. Cind friptura este gata, se lasa la racit, se scot scobitorile si se taie in felii mai groase.
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorUsor si frumos, un aperitiv gustos, pentru cei mici si nu numai!
Trifoi cu 4 foi cu branza si spanacAm facut blaturi din turta dulce, 4 bucati, dar se pot face si mai putine daca doriti un tort nu prea inalt, apoi un jeleu...
Tort din turta dulceEste absolut delicioasa, cu un gust usor dulceag, picant, afumat, un preparat delicios ce merita incercat.
Tarta usor picanta cu ceapa rosie caramelizata si file afumat de ansoaAm salvat eu mai acum cateva luni un filmulet cu lipiile astea si tot cautam cheful sa le fac. Cheful mi-a venit din cauza...
Lipii cu cartof si verdeata (lipii martiene)Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii