Carnea se spala, se curata si se taie in fasii. Se freaca bucatile cu sare si piper. Se face un amestec din lichiorul de fructe, sosul de soia, miere
Carnea se spala, se curata si se taie in fasii. Se freaca bucatile cu sare si piper. Se face un amestec din lichiorul de fructe, sosul de soia, miere si usturoi pisat. Se lasa carnea la marinat in acest amestec timp de trei ore. Se scoate, se trece intr-un vas uns cu ulei si se lasa la cuptor timp de aproximativ o jumatate de ora. Separat, intr-o tigaie, se pune pe foc sosul in care a stat muschiul la marinat. Se adauga bananele curatate de coaja si taiate in bucati potrivit de mari. Dupa ce sosul s-a ingrosat, se ia de pe foc si se toarna peste muschiul de porc, lasandu-se in continuare la cuptor pentru inca 20 de minute.
Cand carnea este aproape gata, se adauga sucul de la portocala si coaja rasa.
Se serveste calda, cu paine prajita.
Alte retete simple recomandate
Ciuperci umplute
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postAcestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakespentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padureSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si ton
Comentarii