Muschiulet de porc aromat cu gutui

Muschiul se spala, se curata si se taie in patru bucati. Se sareaza si se pipereaza, invelindu-se apoi fiecare bucata in felii de bacon. Se curata cea

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 g muschi de porc
  • 200 g bacon
  • 2 gutui
  • 2 cartofi mijlocii
  • o ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • 6 linguri de ulei de masline
  • o foaie de dafin
  • sare
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare

Muschiul se spala, se curata si se taie in patru bucati. Se sareaza si se pipereaza, invelindu-se apoi fiecare bucata in felii de bacon. Se curata ceapa si se taie in sferturi. Gutuile se spala bine, se curata de cotoare si se taie. Cartofii, curatati de coaja, se taie si ei in sferturi. Toate aceste legume, impreuna cu cateii de usturoi lasati intregi, se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Peste ele se pun bucatile de muschi. Totul se stropeste cu ulei si se condimenteaza cu cimbru. Tava se lasa la cuptor timp de aproximativ o ora.
Friptura se serveste fierbinte, cu garnitura de legume.

Alte retete porc recomandate

Ardei umpluti

Dovlecei umpluti

Ciulama de ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc