Muschiul se spala, se curata si se taie in patru bucati. Se sareaza si se pipereaza, invelindu-se apoi fiecare bucata in felii de bacon. Se curata cea
Muschiul se spala, se curata si se taie in patru bucati. Se sareaza si se pipereaza, invelindu-se apoi fiecare bucata in felii de bacon. Se curata ceapa si se taie in sferturi. Gutuile se spala bine, se curata de cotoare si se taie. Cartofii, curatati de coaja, se taie si ei in sferturi. Toate aceste legume, impreuna cu cateii de usturoi lasati intregi, se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Peste ele se pun bucatile de muschi. Totul se stropeste cu ulei si se condimenteaza cu cimbru. Tava se lasa la cuptor timp de aproximativ o ora.
Friptura se serveste fierbinte, cu garnitura de legume.
Alte retete porc recomandate
Ardei umpluti
Dovlecei umpluti
Ciulama de ciuperci
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAcești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii