Feliem carnea si ungem feliile cu mustar, ulei amestecat cu piper si le punem la frigider la macerat intr-un vas care se inchide ermetic 1-2 zile. In
Feliem carnea si ungem feliile cu mustar, ulei amestecat cu piper si le punem la frigider la macerat intr-un vas care se inchide ermetic 1-2 zile.
Inainte de preparare le presaram cu sare si le prajim pe gratarul incins pe ambele parti.
Taiem capatul rosiilor, taiem felii groase din tuchini, scoatem samburii din ardei, indepartam coditele ciupercilor si le prajim pe fiecare pe gratar pe ambele parti. Amestecam branza cu arpagicul si untul si punem amestecul obtinut peste legume si prajim pana cand untul se topeste. Servim impreuna cu carnea.
Alte retete recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciorba radauteana
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii