Se bat ouale si se adauga laptele, in acestea se pun feliile de paine la inmoi. Se curata ceapa si se toaca marunt. Se caleste in unt si peste se adau
Se bat ouale si se adauga laptele, in acestea se pun feliile de paine la inmoi.
Se curata ceapa si se toaca marunt. Se caleste in unt si peste se adauga carnea tocata si se caleste impreuna circa 30 de minute.
Daca este nevoie se mai adauga putina sare din cand in cand, la sfarsit se asauga sare si piper dupa gust.
Se unge un vas care se poate folosi la cuptor cu unt, se aseaza un rand de felii de paine si peste care se pune carnea tocata si se continua astfel incat ultimul rand sa fie painea inmuiata in lapte si oua.
Deasupra se adauga laptele care a ramas, si se pun si bucatele de unt deasupra si se da la cuptor pentru aproximativ 50 de minute.
Se poate servi cu rosii.
Pofta buna!
Alte retete culinare:
Orez prajit cu creveti,
Rulada festiva,
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii