Omleta cu carne

Se bat ouale si se adauga laptele, in acestea se pun feliile de paine la inmoi. Se curata ceapa si se toaca marunt. Se caleste in unt si peste se adau

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 paine de 500 gr
  • 50 ml de lapte
  • 350 gr de carne
  • 3-4 bucati de ceapa
  • 150 gr de unt
  • sare
  • piepr
  • dupa gust

Mod de preparare

Se bat ouale si se adauga laptele, in acestea se pun feliile de paine la inmoi.

Se curata ceapa si se toaca marunt. Se caleste in unt si peste se adauga carnea tocata si se caleste impreuna circa 30 de minute.

Daca este nevoie se mai adauga putina sare din cand in cand, la sfarsit se asauga sare si piper dupa gust.

Se unge un vas care se poate folosi la cuptor cu unt, se aseaza un rand de felii de paine si peste care se pune carnea tocata si se continua astfel incat ultimul rand sa fie painea inmuiata in lapte si oua.

Deasupra se adauga laptele care a ramas, si se pun si bucatele de unt deasupra si se da la cuptor pentru aproximativ 50 de minute.
Se poate servi cu rosii.

Pofta buna!

Alte retete culinare:

Orez prajit cu creveti,

Rulada festiva,

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori