Pentru ossobuco aveti nevoie de ceapa, usturoi, ciolan de vitel, condimente, ulei de masline, bulion, vin rosu, supa de carne si zarzavat.
Ceapa, usturoiul si zarzavaul se toaca. Se sareaza si se pipereaza carnea, apoi se prajeste in putin ulei. Se scoate, se adauga in tigaie ceapa si usturoiul, bulionul si se calesc bine. Se stinge totul cu 200 ml vin si se lasa la fiert. Se adauga carnea si 250 ml supa, apoi se inabusa cca 60 de minute. Se toarna treptat 250 ml supa, rosiile si se lasa la fiert inca 30 de minute. Se adauga zarzavatul, impreuna cu verdeturile, se acopera vasul cu un capac si se lasa la inabusit cca 40 de minute.
Se serveste mancarea calda.
Alte retete:
Mancare de mazare
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii