Ostropel de porumbei

Se curata porumbeii de pene, se trec prin flacara, se golesc de intestine si se spala. Se taie in patru, se sareaza si se pun in ulei incins sa se au

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3—4 porumbei
  • 1 ceasca de ulei
  • sare
  • usturoi
  • 3 cepe
  • 1 foaie de dafin
  • piper boabe
  • cimbru
  • 1 lingura de otet

Mod de preparare

Se curata porumbeii de pene, se trec prin flacara, se golesc de intestine si se spala. Se taie in patru, se sareaza si se pun in ulei incins sa se aureasca usor. Se scoate carnea pe o farfurie, iar in uleiul ramas se calesc cepele tocate marunt pina cind devin aurii. Se stinge ceapa cu o lingura de bulion si o lingura de otet, puse impreuna intr-o ceasca de apa calda. in sosul astfel pregatit se adauga sare, piper boabe si o crenguta de cimbru. Se pun bucatile de carne in sos, se adauga usturoi, dupa gust, se fierbe inabusit douazeci de minute.

Mancarea se serveste calda, cu mamaliguta sau cu paine proaspata.

Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori