Ostropel de pui cu ceapa

Se inabusa ceapa in grasime, se adauga usturoiul taiat fin, faina si se stinge cu apa sau zeama de oase fierbinte. Se poate prepara sosul fara ceapa.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui mare
  • 2-3 cepe
  • 1 lingura grasime
  • 1/2 lingura faina
  • 1 capatina usturoi
  • 1/2 l bulion de rosii
  • sare

Mod de preparare

Se inabusa ceapa in grasime, se adauga usturoiul taiat fin, faina si se stinge cu apa sau zeama de oase fierbinte. Se poate prepara sosul fara ceapa. Bucatile de carne inabusite in grasime se pun in sosul ostropel. Se lasa sa fiarba pina ce carnea este bine patrunsa si sosul scazut. La sfirsit se adauga bulionul si se lasa sa mai dea citeva clocote.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc