Pentru ostropel din carne de pui carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Morcovii si ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru ostropel din carne de pui carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Morcovii si ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Usturoiul se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Carnea de pui, ceapa si morcovii se inabusa in ulei cu 100 ml apa. Se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, pasta de tomate, cubul MAGGI si sare. Se completeaza cu 500 ml apa si se fierbe cca 15 minute. Sosul obtinut se strecoara peste bucatile de carne. Se adauga usturoiul si se continua fierberea cca 12 minute. Spre sfarsitul fierberii se adauga vin si 1 legatura patrunjel.
Ostropelul din carne de pui se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra si garnitura de cartofi natur.
Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu pruneMusacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...
Musaca greceasca de vinetePrajitura Floare de colt este o reteta de prajitura cu doua tipuri de creme si fructe, o prajitura delicioasa pe masura...
Prajitura Floare de ColtPentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.
Lichior de bere de casaSunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...
MutabalOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoAmandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...
Amandina insiropata cu cafeaA iesit o rulada asa de buna cu un blat moale, completat cu branza si sunca, ce mai, perfecta pentru masa de Revelion!
Rulada cu sunca si branza de capraPandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii