Carnea tocata se pune intr-un vas, se sareaza, se pipereaza si se presara cu boia. Se adauga galbenusurile, putin pesmet, daca este necesar. Se lasa l
Carnea tocata se pune intr-un vas, se sareaza, se pipereaza si se presara cu boia. Se adauga galbenusurile, putin pesmet, daca este necesar. Se lasa la rece 20 de minute. Cartofii se spala si se fierb in apa cu sare. Ceapa se toaca marunt; la fel si patrunjelul. Se imbraca fiecare ou curatat de coaja in compozitia de carne, se formeaza niste "galuste "rotunde, care se trec prin pesmet si se prajesc in ulei incins.
Intre timp, se curata cartofii si se taie felii. Se pun intr-un vas de Jena, se amesteca cu ceapa, sunca, patrunjelul verde tocat si se stropesc cu otet. Se pun in cuptorul incins pana se rumenesc si se servesc pe langa oua.
Se insoteste preparatul de o salata si un vin alb.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii