Pachetele de miel cu verdeata

Dupa ce ati curatat leurda si ceapa, spalati-le si tocati-le cat mai marunt. Amestecati-le cu cascavalul dat pe razatoarea mare si cu oul. Puneti pe f

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg pulpa de miel
  • 4 legaturi de leurda
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 2 teline mici
  • 200 g jambon crud uscat
  • 2 capatani de usturoi
  • 4-5 fire de marin
  • 5-6 frunze de salvje
  • 5-6 fire de cimbru
  • 150 ml vin alb
  • ± sare
  • piper

Mod de preparare

Dupa ce ati curatat leurda si ceapa, spalati-le si tocati-le cat mai marunt.

Amestecati-le cu cascavalul dat pe razatoarea mare si cu oul. Puneti pe fiecare bucata de carne cate 2 linguri din amestecul de verdeturi. Infasurati fiecare bucata de carne in cate o felie de jambon.

Puneti pachetelele astfel pregatite intr-o tava, adaugati uleiul, vinul, zeama de lamaie si coaja acesteia data pe razatoarea mica si capatana de usturoi intreaga, taiata in 2 jumatati pe orizontala.

Presarati cu sare si piper si puneti tava in cuptorul

incins. Coaceti la foc potrivit pana cand se rumenesc frumos pe deasupra.
Serviti pachetelele calde cu garnitura de morcovi.

Alte retete de Paste

Friptura de miel coroana

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori