Se pune cate un piept de pui pe cate o foaie de aluminiu. Se presara cu cimbru si piper, sau alte mirodenii dupa gust. Se acopera cu usturoi rondele (
Se pune cate un piept de pui pe cate o foaie de aluminiu. Se presara cu cimbru si piper, sau alte mirodenii dupa gust. Se acopera cu usturoi rondele (sau pisat) si cu ceapa solzisori.Se pun rosiile si prazul. Se presara din abundenta cu patrunjel si frunze de telina.
Se impacheteaza frumos papiota, in asa fel incat sa fie cat mai etansa.
Se pun intr-o cratita si se adauga apa pe langa ele, sa le ajunga apa cam la 1 centimetru, 1,5 cm !
Se acopera cu un capac de genul celui care permite scurgerea condensului direct in cratita !
Se pun pe foc si cand incepe apa sa fiarba se da focul cat mai mic cu putinta si se lasa jumatate de ora !
Se deschid cu grija, caci sunt aburi in interiorul lor !
Se servesc cu garnitura de legume
Reteta propusa de iulia13
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEram in cautarea unei retete de prajitura cu branza pentru acest week-end. Vroiam sa fie ceva cu blat pufos si visine. Cand...
Prajitura turnata cu branza si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii