Se pune cate un piept de pui pe cate o foaie de aluminiu. Se presara cu cimbru si piper, sau alte mirodenii dupa gust. Se acopera cu usturoi rondele (
Se pune cate un piept de pui pe cate o foaie de aluminiu. Se presara cu cimbru si piper, sau alte mirodenii dupa gust. Se acopera cu usturoi rondele (sau pisat) si cu ceapa solzisori.Se pun rosiile si prazul. Se presara din abundenta cu patrunjel si frunze de telina.
Se impacheteaza frumos papiota, in asa fel incat sa fie cat mai etansa.
Se pun intr-o cratita si se adauga apa pe langa ele, sa le ajunga apa cam la 1 centimetru, 1,5 cm !
Se acopera cu un capac de genul celui care permite scurgerea condensului direct in cratita !
Se pun pe foc si cand incepe apa sa fiarba se da focul cat mai mic cu putinta si se lasa jumatate de ora !
Se deschid cu grija, caci sunt aburi in interiorul lor !
Se servesc cu garnitura de legume
Reteta propusa de iulia13
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzRetete festive de iarna Literatura de specialitate atribuie paternitatea prajiturii Baba regelui Poloniei, Stanislas...
Desert Baba cu rom
Comentarii