Papricas de carnati

Se curata ceapa si usturoiul, se taie marunt si se calesc in ulei. Se adauga faina si se rumeneste putin, apoi se toarna o cana de lapte rece si se a

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr carnati afumati
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei
  • 4 catei de usturoi
  • 400 ml lapte
  • 1 lingura faina
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata ceapa si usturoiul, se taie marunt si se calesc in ulei. Se adauga faina si se rumeneste putin, apoi se toarna o cana de lapte rece si se amesteca usor, ca sa nu se formeze cocoloase. Se adauga apoi restul de lapte, carnatii taiati felii, foaia de dafin, sare si piper dupa gust. Se lasa papricasul sa fiarba la foc potrivit, amestecand din cand in cand.


Se serveste impreuna cu mamaliguta.

Alte retete:

Cartofi la cuptor Friptura de vita la cuptor Tocanita de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc