Papricas de iepure

Carnea de iepure taiata bucati mici se prajeste intr-o cratita cu untura si ceapa tocata pestisori. Cind carnea este rumenita, se adauga boiaua, sarea

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • picioarele dinainte
  • coastele
  • gitlejii si maruntaiele iepurelui
  • 2 linguri untura
  • 2-3 cepe
  • 1 lingurita boia
  • 2-3 linguri smintina
  • zeama de la 1/2 lamiie
  • sare

Mod de preparare

Carnea de iepure taiata bucati mici se prajeste intr-o cratita cu untura si ceapa tocata pestisori. Cind carnea este rumenita, se adauga boiaua, sarea, zeama de lamiie si apa ca sa acopere carnea. Se lasa sa fiarba incet pina cind apa scade la jumatate, apoi se pune cratita descoperita in cuptor pina cind lichidul ramas scade la jumatate. Inainte de a servi, se adauga 2-3 linguri de smintina.
Se serveste cu galuste de gris, macaroane fierte sau pireu de cartofi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc