Papricas de iepure cu galuste

Dezosam pulpele de iepure le taiem cubulete si le fierbem timp de 10 minute in apa cu otet. Topim untura si punem la prajit ceapa taiata marunt pana c

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 pulpe de iepure mai mari sau 4 mai mici
  • 1 lingura de untura
  • 1 ceapa mai mare
  • 1 lingurita de piper macinat
  • 100 ml de smantana
  • putina boia de ardei
  • sare

Mod de preparare

Dezosam pulpele de iepure le taiem cubulete si le fierbem timp de 10 minute in apa cu otet. Topim untura si punem la prajit ceapa taiata marunt pana cand capata o culoare aurie, turnam apa si cand aceasta fierbe, presaram peste ea boia de ardei.

Turnam apa, cat sa acopere carnea, punem un capac vasului si fierbem totul la foc domol.

Cand este aproape gata condimetam cu sare si piper.

Dupa ce carnea a fiert adaugam o jumatate de pahar de smantana cu care o mai fierbem pana da in clocot de 2-3 ori.
Se serveste cu galuste.

Alte retete mincare recomandate

Musaca de vinete

Piept de pui

Iahnie de fasole

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci