Papricas de iepure cu galuste

Dezosam pulpele de iepure le taiem cubulete si le fierbem timp de 10 minute in apa cu otet. Topim untura si punem la prajit ceapa taiata marunt pana c

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 pulpe de iepure mai mari sau 4 mai mici
  • 1 lingura de untura
  • 1 ceapa mai mare
  • 1 lingurita de piper macinat
  • 100 ml de smantana
  • putina boia de ardei
  • sare

Mod de preparare

Dezosam pulpele de iepure le taiem cubulete si le fierbem timp de 10 minute in apa cu otet. Topim untura si punem la prajit ceapa taiata marunt pana cand capata o culoare aurie, turnam apa si cand aceasta fierbe, presaram peste ea boia de ardei.

Turnam apa, cat sa acopere carnea, punem un capac vasului si fierbem totul la foc domol.

Cand este aproape gata condimetam cu sare si piper.

Dupa ce carnea a fiert adaugam o jumatate de pahar de smantana cu care o mai fierbem pana da in clocot de 2-3 ori.
Se serveste cu galuste.

Alte retete mincare recomandate

Musaca de vinete

Piept de pui

Iahnie de fasole

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori