Puiul se taie in bucati, care se rumenesc in unt impreuna cu ceapa tocata. Se adauga boia de ardei rosu, faina, sse stinge cu apa, se adauga sare si
Puiul se taie in bucati, care se rumenesc in unt impreuna cu ceapa tocata. Se adauga boia de ardei rosu, faina, sse stinge cu apa, se adauga sare si se pune totul la cuptor sa fiarba. Se prepara galuste din faina, 25 gr unt, 1 ou si 10 linguri apa. Se prepara un aluat moale, in care se adauga cate o lingurita de apa cu sare si se lasa la fiert. Dupa ce galustele au crescut si au fiert bine, se pun in sos si se mai lasa putin la fiert.
Se serveste calda.
Alte retete care contin carne:
Tocanita de pui
Pastrav la cuptor
Chiftele

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii