Se tai puiul in bucati, se rumeneste intr-o tigaie cu putina untura. Se trag deoparte in untura 2 cepe rase, se adauga un varf de lingura de faina si
Se tai puiul in bucati, se rumeneste intr-o tigaie cu putina untura. Se trag deoparte in untura 2 cepe rase, se adauga un varf de lingura de faina si o lingurita de paprica sau boia de ardei. Se stinge cu o ceasca de apa sau zeama de carne. Se face un sos potrivit de gros, in care se aseaza bucatile rumenite de pui. Se da la cuptor o jumatate de ora.
Se serveste cu galuste de faina.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii