Mod de preparare: 1.Se caleste ceapa,se adauga si un catel de usturoi tocat ; 2. Se adauga bucatile de carne si se pun doua cani cu apa, se lasa puti
Mod de preparare:
1.Se caleste ceapa,se adauga si un catel de usturoi tocat ;
2. Se adauga bucatile de carne si se pun doua cani cu apa, se lasa putin la fiert;
3. Peste cele trei oua se adauga un praf de sare si apoi faina cat sa devina o compozitie mai consistenta, nu trebuie sa fie nici prea moale si nici prea tare, trebuie sa fie ca o smantana un pic mai groasa.
4. Se adauga cateva lingurite de chili pentru cine il vrea mai picant, si cateva linguri de bulion, ii da un gust mai bun, o aroma mai buna.
5. Se adauga cu lingura din compozitia de galusti, in papricasul care fierbe.
6. Am adaugat si maslinele peste papricas si-l mai lasam inca 5-10 minute sa scada sosul, punem si patrunjelul tocat.
Reteta propusa de Vicky81.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii