Mod de preparare: 1.Se caleste ceapa,se adauga si un catel de usturoi tocat ; 2. Se adauga bucatile de carne si se pun doua cani cu apa, se lasa puti
Mod de preparare:
1.Se caleste ceapa,se adauga si un catel de usturoi tocat ;
2. Se adauga bucatile de carne si se pun doua cani cu apa, se lasa putin la fiert;
3. Peste cele trei oua se adauga un praf de sare si apoi faina cat sa devina o compozitie mai consistenta, nu trebuie sa fie nici prea moale si nici prea tare, trebuie sa fie ca o smantana un pic mai groasa.
4. Se adauga cateva lingurite de chili pentru cine il vrea mai picant, si cateva linguri de bulion, ii da un gust mai bun, o aroma mai buna.
5. Se adauga cu lingura din compozitia de galusti, in papricasul care fierbe.
6. Am adaugat si maslinele peste papricas si-l mai lasam inca 5-10 minute sa scada sosul, punem si patrunjelul tocat.
Reteta propusa de Vicky81.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtO nouă rețetă din seria "Bunatati de Paste" ;) O bunătate de friptură! ;)
Friptura de mielGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii