Parjoale din carne de pui

Pentru parjoale din carne de pui carnea se curata, se trec prin flacara, se spala, se desoseaza si se sareaza. Painea alba se inmoaie in lapte.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de pui - 700 g
  • paine alba - 150 g
  • ceapa - 100 g
  • lapte - 150 ml
  • oua - 2 bucati
  • faina - 50 g
  • pesmet - 150 g
  • usturoi - 20 g
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru parjoale din carne de pui carnea se curata, se trec prin flacara, se spala, se desoseaza si se sareaza. Painea alba se inmoaie in lapte. Ouale se spala sub jet de apa rece. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Faina si pesmetul se cern. Usturoiul se curata si se spala. Ceapa se inabusa in 25 ml ulei si 50 ml apa, se lasa sa se inabuse, apoi se da prin masina de tocat impreuna cu carnea de pasare, painea alba si usturoiul. Se adauga sare si piper dupa gust, ou, patrunjel verde si se amesteca pentru omogenizare. Din compozitie se modeleaza parjoale, care se trec prin ou batut si pesmet. Se rumenesc in ulei pe ambele parti.

Parjoalele din carne de pui se servesc calde.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc