Parjoale moldovenesti gustoase

Parjoalele moldovenesti se servesc cu piure de cartofi si varza calita. Sunt usor de pregatit.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne de porc tocata
  • 500 g carne de vita tocata
  • 2 cepe
  • 4 oua
  • 200 g franzela
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • marar
  • 3 catei de usturoi
  • 200 g cascaval
  • 100 g unt
  • boia

Mod de preparare

Parjoalele moldovenesti gustoase se pregatesc usor. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne calim ceapa in unt, iar franzela o inmuiem  si o scurgem. Amestecam toate ingredientele ca sa iasa o pasta omogena din care facem parjoale ovale pe care le umplem cu bastonase din cascaval si unt, apoi le prajim. Langa bastonasul din branza, se poate baga o fasie de morcov fiert.


Parjoalele moldovenesti gustoase se servesc cu piure de cartofi si varza calita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori