Parjoale moldovenesti gustoase

Parjoalele moldovenesti se servesc cu piure de cartofi si varza calita. Sunt usor de pregatit.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne de porc tocata
  • 500 g carne de vita tocata
  • 2 cepe
  • 4 oua
  • 200 g franzela
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • marar
  • 3 catei de usturoi
  • 200 g cascaval
  • 100 g unt
  • boia

Mod de preparare

Parjoalele moldovenesti gustoase se pregatesc usor. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne calim ceapa in unt, iar franzela o inmuiem  si o scurgem. Amestecam toate ingredientele ca sa iasa o pasta omogena din care facem parjoale ovale pe care le umplem cu bastonase din cascaval si unt, apoi le prajim. Langa bastonasul din branza, se poate baga o fasie de morcov fiert.


Parjoalele moldovenesti gustoase se servesc cu piure de cartofi si varza calita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc