Se inabusa in unt ciupercile taiate foarte marunt. Se adauga verdeata, oul, sarea, piperul, piinea inmuiata in lapte, ficatul gainii si sunca taiata m
Se inabusa in unt ciupercile taiate foarte marunt. Se adauga verdeata, oul, sarea, piperul, piinea inmuiata in lapte, ficatul gainii si sunca taiata marunt. Se curata si se goleste cu atentie gaina sa nu se rupa pielea. Se amesteca bine toata compozitia si se umple pasarea. Se unge cu restul de unt, se da la cuptor si se stropeste din cind in cind cu sosul din tava.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii