Se curata vinetele fisii si se taie in felii de 1 cm grosime. Se prajesc usor in ulei pina devin maronii. Se scot din tigaie, pastrind uleiul. Se pune
Se curata vinetele fisii si se taie in felii de 1 cm grosime. Se prajesc usor in ulei pina devin maronii. Se scot din tigaie, pastrind uleiul. Se pune un strat de vinete intr-un vas. In uleiul ramas se caleste ceapa, dupa care se pune si carnea, lasindu-se timp de 8 -10 minute. Se adauga bulionul, o rosie taiata, sarea si piperul. Se acopera cu un capac si se lasa 4-5 minute. Se adauga apa, amestecind bine. Se lasa amestecul pina fierbe, dupa care se rastoarna peste vinete. Se acopera cu felii de rosie. Se lasa la cuptor 30 minute. Se presara deasupra patrunjel. Se serveste ferbinte.
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorUsor si frumos, un aperitiv gustos, pentru cei mici si nu numai!
Trifoi cu 4 foi cu branza si spanacAm facut blaturi din turta dulce, 4 bucati, dar se pot face si mai putine daca doriti un tort nu prea inalt, apoi un jeleu...
Tort din turta dulceEste absolut delicioasa, cu un gust usor dulceag, picant, afumat, un preparat delicios ce merita incercat.
Tarta usor picanta cu ceapa rosie caramelizata si file afumat de ansoa Toamna este anotimpul cel mai generos, legumele găsindu-se din abundență. O tocăniță de legume este...
Ghiveci de legume, de toamnaDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii