Mararul si una din cepe se taie si se pun la fiert (cine vrea poate sa le caleasca putin inainte). Carnea se amesteca cu restul de ceapa tocata, cu ou
Mararul si una din cepe se taie si se pun la fiert (cine vrea poate sa le caleasca putin inainte).
Carnea se amesteca cu restul de ceapa tocata, cu ouale, putina faina, sare dupa gust. Se fac perisoare mai mari.
Se pun peste marar si se fierb.
Lingura ramasa de faina se desface in putin sos in care au fiert perisoarele si se toarna inapoi in cratita (pentru a ingrosa sosul).
Se da cratita la cuptor pentru 15-20 min, cat sa mai scada sosul si sa se rumeneasca deasupra.
Se servesc cu smantana
Pofta buna!
Reteta Perisoare cu marar a fost propusa de ralesu pe forum culinar.ro
Alte retete cu perisoare gasiti aici:
Ciorba de perisoare cu varza murata si marar,
Perisoare cu verdeata,
Perisoare cu sos de smintina si ceapa
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm pregatit o mini rulada cu zmeura, dulce-acrisoara. Se pregateste repede si se mananca la fel de repede.
Desert mini rulada cu zmeuraGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii