Se trece carnea prin masina de tocat, impreuna cu ceapa si piinea inmuiata in apa si bine stoarsa. Se adauga in tocatura oul intreg sau 2 albusuri ram
Se trece carnea prin masina de tocat, impreuna cu ceapa si piinea inmuiata in apa si bine stoarsa. Se adauga in tocatura oul intreg sau 2 albusuri ramase, faina, se potriveste de sare, se pun piper, patrunjel si marar tocat si se omogenizeaza amestecul cu o lingura. Intr-o cratita, se caleste ceapa cu putin ulei, se stinge cu o cana ( ¼ l ) de apa si cind clocoteste din nou, se pun la fiert perisoarele mici, rotunde, date cu putina faina. Se lasa la foc mic 25 minute sa clocoteasca in vas acoperit. Se freaca smintina cu faina, se dilueaza cu putina apa rece si se toarna peste sosul din vas. Se lasa sa se ingroase potrivit sosul si se presara patrunjel si marar verde.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii