Se fierbe orezul. Intr-un castron pui carnea, ceapa tocata marunt, usturoiul zdrobit, patrunjelul taiat marunt si orezul racit.
Se fierbe orezul.
Intr-un castron pui carnea, ceapa tocata marunt, usturoiul zdrobit, patrunjelul taiat marunt si orezul racit.
Incorporezi albusul si adaugi sare si piper dupa gust. Amesteci bine si formezi perisoare potrivit de
mari.
Intr-o cratita cu peretii largi diluezi cubuletul de concentrat de supa cu 500 ml apa calda.
Adaugi unt si introduci perisoarele.
Le lasi sa fiarba la foc mic, timp de 20 de minute.
Separat, bati cele 2 albusuri cu zeama de lamaie si diluezi cu zeama in care au fiert perisoarele.
Incalzesti compozitia pana incepe sa fiarba, apoi o torni peste perisoare si le servesti imediat.
Alte retete de Paste
Friptura de miel coroana
Drob de miel special
Pulpa de miel
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii