Perisoare de vita la cuptor

Coaceti ardeii la cuptor sau pe o tabla pusa pe flacara aragazului. Presarati-i cu sare si puneti-i intr-o punga de plastic pentru 15 minute, apoi cur

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g carne de vita
  • 4 linguri orez
  • 2 oua
  • 1 lingura unt
  • 500g rosii
  • 500g ardei capia
  • sare

Mod de preparare

Coaceti ardeii la cuptor sau pe o tabla pusa pe flacara aragazului. Presarati-i cu sare si puneti-i intr-o punga de plastic pentru 15 minute, apoi curatati-i de pielite. Treceti carnea de vita prin masina de tocat cu sita fina, de doua ori. Fierbeti orezul ales si spalat, apoi scurgeti-l de apa. Amestecati carnea tocata cu untul, orezul fiert si racit, ouale batute putin, sare si piper. Din acest amestec formati perisoare cu mainile umezite. Puneti perisoarele intr-o tava. Peste ele adaugati rosiile taiate in cubulete dupa ce au fost oparite si curatate de pielite. Taiati ardeii copti in fasii si presarati fasiile peste ingredientele din tava. Puneti tava la cuptor pentru 30 - 45 de minute, pana cand perisoarele sunt moi.
Se servesc calde.

Alte retete recomandate:

Tocanita de carne de vita cu cartofi

Mancare de pui cu legume si oua fierte

Cartofi la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori