Perisoare de vita la cuptor

Coaceti ardeii la cuptor sau pe o tabla pusa pe flacara aragazului. Presarati-i cu sare si puneti-i intr-o punga de plastic pentru 15 minute, apoi cur

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g carne de vita
  • 4 linguri orez
  • 2 oua
  • 1 lingura unt
  • 500g rosii
  • 500g ardei capia
  • sare

Mod de preparare

Coaceti ardeii la cuptor sau pe o tabla pusa pe flacara aragazului. Presarati-i cu sare si puneti-i intr-o punga de plastic pentru 15 minute, apoi curatati-i de pielite. Treceti carnea de vita prin masina de tocat cu sita fina, de doua ori. Fierbeti orezul ales si spalat, apoi scurgeti-l de apa. Amestecati carnea tocata cu untul, orezul fiert si racit, ouale batute putin, sare si piper. Din acest amestec formati perisoare cu mainile umezite. Puneti perisoarele intr-o tava. Peste ele adaugati rosiile taiate in cubulete dupa ce au fost oparite si curatate de pielite. Taiati ardeii copti in fasii si presarati fasiile peste ingredientele din tava. Puneti tava la cuptor pentru 30 - 45 de minute, pana cand perisoarele sunt moi.
Se servesc calde.

Alte retete recomandate:

Tocanita de carne de vita cu cartofi

Mancare de pui cu legume si oua fierte

Cartofi la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc