Din tocatura de carne se fac perisoare potrivit de mari, ca o nuca, se tavalesc prin faina si se prajesc in untura incinsa. Se scot intr-o cratita. Se
Din tocatura de carne se fac perisoare potrivit de mari, ca o nuca, se tavalesc prin faina si se prajesc in untura incinsa. Se scot intr-o cratita. Separat se face un rintas din untura sau ulei, faina si stins cu lapte fierbinte. Se adauga ½ din cantitatea de smintina cite putin si amestecind mereu. Se presara putina boia pentru culoare si se lasa sa scada putin. Se toarna sosul peste perisoare si se pune cratita sa fiarba descoperit. Se potriveste de sare
Inainte de a se servi la masa, se adauga si restul de smintina si se presara cu verdeata tocata
Gogosi pufoase, facute cu paharul sau impletite. Iti trebuie un castron, o oala mica, un facalet si o tigaie adanca, in...
GogosiE o mâncărică foarte simplă şi rapidă în care am încercat să îmbin nişte legume pe care nu le mâncăm foarte des,...
Mancarica de legume gratinataUn deliciu ,plin de culoare! Pentru concurs ,,toamna se numara borcanele"
Dulceata de afinePrajitura cu foi si crema caramel este o prajitura de casa delicioasa, ce poate fi pregatita de sarbatori sau de Craciun....
Prajitura cu foi si crema caramelO reteta pe care o pregatesc an de an, este foarte gustoasa si tine foarte bine peste iarna...asta daca mai apuca si nu se...
Gogosari in sosPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieSe spala si se curata foarte bine legumele, apoi se dau pe o razatoare mica. La fel se procedeaza cu merele. Se combina cu...
Salata de iarnaAceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)
Comentarii