1. Se toaca la robot pieptul de pui cu verdeata, ouale crude, painea inmuiata in lapte, 1 ceapa, sarea piperul. 2. Intr-un vas cu fundul gros se inci
1. Se toaca la robot pieptul de pui cu verdeata, ouale crude, painea inmuiata in lapte, 1 ceapa, sarea piperul.
2. Intr-un vas cu fundul gros se incinge uleiul, se adauga 1 ceapa mica tocata marunt si se caleste pana devine sticloasa.
3. Se toarna sucul de rosii si apa, sare, piper si zaharul peste ceapa.
4. In timpul asta se formeaza mici perisoare din carnea tocata care se pun in sucul care incepe sa fiarba.
5. Se adauga foile de dafin, se acopera si se lasa sa fiarba incet 30-40 de minute
6. La sfarsit se poate adauga usturoi pisat marunt (pentru cine agreeaza).
Se poate servi cu iaurt sau smantana.
Pofta buna!
Reteta Perisoare din piept de pui cu sos de rosii a fost propusa de Bunny pe forum culinar.ro
Alte retete cu perisoare gasiti aici:
Ciorba de perisoare cu varza murata si marar,
Perisoare cu verdeata,
Perisoare cu sos de smintina si ceapa
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii