Pentru peste la gratar cu sos de lamaie se spala bucatile de peste in cateva jeturi de apa rece si apoi se lasa sa se scurga pe un prosop absorbant de bucatarie.
Pentru peste la gratar cu sos de lamaie se spala bucatile de peste in cateva jeturi de apa rece si apoi se lasa sa se scurga pe un prosop absorbant de bucatarie. Bucatile de peste se condimenteaza cu sare, piper, busuioc si se stropesc cu putin ulei de masline. Se impacheteaza in folie de plastic si se lasa la rece o jumatate de ora.
Intre timp se pregateste sosul din usturoiul pisat amestecat cu ulei, sare si acrit cu zeama de lamaie.
Se pune gratarul sa se incinga, se aseaza bucatile de peste, dupa 5-10 inute se intorc, ca sa nu s elipeasca.
Dupa ce s-au rumenit pestele la gratar cu sos de lamaie se pot servi pe frunze de salata verde, cu sos de usturoi si se orneaza cu fire de busuion si lamaie.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Invelis crocant, miez ciocolatos. Intr-un cuvant...delicioase!
Fursecuri cu ciocolata si fulgi de migdaleIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii