1. Am despicat bucata de piept in doua,deoarece am facut 2 fripturi umplute. Fiecare bucata,am taiat-o pe jumatate,dar nu de tot,ci incit sa
1. Am despicat bucata de piept in doua,deoarece am facut 2 fripturi umplute.
Fiecare bucata,am taiat-o pe jumatate,dar nu de tot,ci incit sa se deschida ca o carte.
2. Am facut un piure din rosii,usturoi,sare,piper si ceva busuioc.
Cu aceasta pasta am uns interiorul carnii.Am adaugat un rind de ciuperci feliate.
3. Deasupra,un rind de cascaval si busuioc.
4. Am inchis si condimentat carnea pe ambele parti cu sare,piper,praf de chili,busuioc si oregano uscat.
5. Am taiat restul ciupercilor,si le-am pus in punga,pe linga bucatile de carne.
6. Ciupercile,cascavalul,sosul de rosii,a lasat o zeama gustoasa .
(nu e nevoie de ulei)
7. În cuptor,a stat cam 45 minute la 200 °C
Pofta buna!
Reteta propusa de Maya
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii