1. Am despicat bucata de piept in doua,deoarece am facut 2 fripturi umplute. Fiecare bucata,am taiat-o pe jumatate,dar nu de tot,ci incit sa
1. Am despicat bucata de piept in doua,deoarece am facut 2 fripturi umplute.
Fiecare bucata,am taiat-o pe jumatate,dar nu de tot,ci incit sa se deschida ca o carte.
2. Am facut un piure din rosii,usturoi,sare,piper si ceva busuioc.
Cu aceasta pasta am uns interiorul carnii.Am adaugat un rind de ciuperci feliate.
3. Deasupra,un rind de cascaval si busuioc.
4. Am inchis si condimentat carnea pe ambele parti cu sare,piper,praf de chili,busuioc si oregano uscat.
5. Am taiat restul ciupercilor,si le-am pus in punga,pe linga bucatile de carne.
6. Ciupercile,cascavalul,sosul de rosii,a lasat o zeama gustoasa .
(nu e nevoie de ulei)
7. În cuptor,a stat cam 45 minute la 200 °C
Pofta buna!
Reteta propusa de Maya
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAm preluat ideea acestei coronite de la caietulcuretete.com si au fost foarte incantati copiii si de forma si de gust!...
Desert cozonac coronita cu ciocolataIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii