Se fragezesc fileurile de piept de curcan si se condimenteaza cu sare si piper. Se ia un vas iena, se unge cu unt si se tapeteaza cu pesmet. Fileuril
Se fragezesc fileurile de piept de curcan si se condimenteaza cu sare si piper. Se ia un vas iena, se unge cu unt si se tapeteaza cu pesmet. Fileurile se dau prin faina, oua, pesmet si se pune un strat in vasul iena. Se presara cu cascaval razuit, dupa care se pune inca un strat de carne. Se repeta acest procedeu pana cand ni se termina ingredientele. Se toarna smantana peste carne si se baga la cuptor.
Alte retete recomandate
Tocanita de pui
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaPentru ca este sezonul merelor, am incercat diverse prajituri printre care si aceasta. A iesit o bunatate delicioasa si...
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vanilieGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelVa aduc un tort spectaculos din punct de vedere vizual, un tort rosu, cu un jeleu delicios din capsuni si o crema usor...
Catifea rosie cu capsuniReteta de drob de miel. Drob traditional de miel reteta simpla pas cu pas. Reteta de drob de miel cu prapure si oua fierte....
Drob de miel
Comentarii