Piept de curcan cu mazare

Se fragezesc fileurile de piept de curcan, se presara cu sare si, in putin ulei, se prajesc pe ambele parti. Se prepara tocana: se fierbe mazarea ve

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 buc file de piept de curcan (a cate 100-120 g)
  • 200 g sunca de curcan
  • 200 g mazare verde
  • 200 ml smantana
  • Sare
  • piper

Mod de preparare

Se fragezesc fileurile de piept de curcan, se presara cu sare si, in putin ulei, se prajesc pe ambele parti.

Se prepara tocana: se fierbe mazarea verde pana se inmoaie, se strecoara apa si se pune deoparte. Sunca se taie fasii inguste, si se rumeneste intr-o tigaie cu putin ulei incins. Se adauga mazarea si se mai lasa putin pe foc. Se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga smantana si se lasa pe foc pana incepe sa fiarba.
Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc