Piept de curcan cu mozzarella si porumb

Indoim frunzele porumbului, il spalam si il fierbem 10 minute in apa sarata. Amestecam usturoiul curatat si pisat cu pasta de ardei si uleiul de masl

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 buc porumb
  • Sare
  • 1 catel usturoi
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 1 lingura ulei de masline
  • Pentru carne:
  • 4 felii de piept de curcan
  • piper proaspat macinat
  • 125 g mozzarella feliata
  • 8 frunze de busuioc
  • 4-4 linguri ulei de masline
  • kethup

Mod de preparare

Indoim frunzele porumbului, il spalam si il fierbem 10 minute in apa sarata.

Amestecam usturoiul curatat si pisat cu pasta de ardei si uleiul de masline.

Condimentam cu sare. Condimentam carnea cu sare si piper si ungem fiecare felie cu o lingura de ketchup.

Punem deasupra o felie de mozzarella si 2-2 frunze de busuioc.

Indoim feliile de carne si le prindem cu o scobitoare.

Le ungem cu ulei de masline si le prajim pe ambele parti cate 15 minute pe gratar.

Strecuram porumbul, il ungem cu uleiul condimentat si il punem pe gratar 3-5 minute. Prajim porumbul 5 minute pe marginea gratarului impreuna cu carnea.
Servim cu baghete proaspete unde cu unt cu condimente.

Alte retete romanesti recomandate

Pui cuptor

Placinta cu spanac si carne pui

Pui ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori