Piept de curcan cu mozzarella si porumb

Indoim frunzele porumbului, il spalam si il fierbem 10 minute in apa sarata. Amestecam usturoiul curatat si pisat cu pasta de ardei si uleiul de masl

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 buc porumb
  • Sare
  • 1 catel usturoi
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 1 lingura ulei de masline
  • Pentru carne:
  • 4 felii de piept de curcan
  • piper proaspat macinat
  • 125 g mozzarella feliata
  • 8 frunze de busuioc
  • 4-4 linguri ulei de masline
  • kethup

Mod de preparare

Indoim frunzele porumbului, il spalam si il fierbem 10 minute in apa sarata.

Amestecam usturoiul curatat si pisat cu pasta de ardei si uleiul de masline.

Condimentam cu sare. Condimentam carnea cu sare si piper si ungem fiecare felie cu o lingura de ketchup.

Punem deasupra o felie de mozzarella si 2-2 frunze de busuioc.

Indoim feliile de carne si le prindem cu o scobitoare.

Le ungem cu ulei de masline si le prajim pe ambele parti cate 15 minute pe gratar.

Strecuram porumbul, il ungem cu uleiul condimentat si il punem pe gratar 3-5 minute. Prajim porumbul 5 minute pe marginea gratarului impreuna cu carnea.
Servim cu baghete proaspete unde cu unt cu condimente.

Alte retete romanesti recomandate

Pui cuptor

Placinta cu spanac si carne pui

Pui ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci