Se amesteca laptele cu sare, piper si usturoiul zdrobit. Carnea se taie fasii subtiri, se adauga la lapte si se pune in frigider pentru o noapte. A d
Se amesteca laptele cu sare, piper si usturoiul zdrobit. Carnea se taie fasii subtiri, se adauga la lapte si se pune in frigider pentru o noapte. A doua zi, se scoate carnea din lapte, se scurge bine cu ajutorul unui prosop de bucatarie se sterg bucatile de carne. Bucatile de carne se trec prin faina si se prajesc in ulei fierbinte pana se inrosesc. In final se pune carnea intr-un vas jena, se adauga laptele folosit la marinat, se presara cu patrunjel tocat fin si se acopera cu o folie de aluminiu. Se pune la prajit in cuptor preincalzit.
Alte retete recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii