1.Intr-o tigaie, se pun sa se incinga o lingura de ulei si prajiti in el alunele, pana devin aurii. Se amesteca mereu ca sa se coloreze uniform fara
1.Intr-o tigaie, se pun sa se incinga o lingura de ulei si prajiti in el alunele, pana devin aurii. Se amesteca mereu ca sa se coloreze uniform fara sa se arda. Se pun deoparte .
2.Se ia 2 farfurii adanci. Intr-una se amesteca alunele pisate marunt cu faina, in cea de-a doua, se bate oul cu o lingura de apa si o lingura de ulei. Se sareaza si se pipereaza.
3. Se trece pieptii de pui prin ou, apoi prin amestecul de faina si alune.
4. Se pune sa se incinga restul de ulei impreuna cu untul. Se pune la prajit pieptii. Se lasa sa se rumeneasca intre 8 si 10 minute, intorcandu-i pe ambele parti. Se scoate pe hartie absorbanta, se tine pe o farfurie, la cald.
5. Se scurge grasimea din tigaie. Se varsa mierea si otetul in ea. Se lasa sa fiarba 2-3 minute. Se pune acest sos peste pieptii de pui, apoi se presara cu alunele prajite.
Puteti servi preparatul de sine statator sau il puteti insoti de o garnitura dupa placul fiecaruia.Nu uitati vinul alb sec.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataEste un "dulce" foarte usor de facut, dar care necesita sa stea mult timp la cuptor, cel putin la al meu. Este...
Crema de zahar arsOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii