O mancarica dietetica, simplu de facut si deloc costisitoare.
Pieptul de pui se spala si se taie bucatele. Se incinge uleiul si se adauga pieptul de pui ca sa se prajeasca. Pregatim legumele: ceapa se taie solzisori, iar ardeii si morcovul se taie fasii subtiri; dupa ce scoatem carnea, in aceeasi tigaie, adaugam legumele si le lasam la calit, dupa ce se calesc putin legumele, se adauga si ananasul, eventual, daca doriti, si putin siropel de ananas daca ati folosit fructele din compot. Cand au inceput legumele sa se inmoaie, se adauga carnea, se amesteca totul si se lasa impreuna 10 minute la foc mic. La final, se adauga sare si, daca va place, si piper, se opreste apoi focul. Se poate servi ca atare sau insotita de o garnitura de orez sau cuscus.
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeSe ung folie de napolitana cu branza topita.E mai bine sa ungem partea cu patratele mici, altfel va fi nevoie de mai mult de...
Aperitiv cu foi de napolitane si carne tocataCe faci cand ai pofta de niste chifle pufoase si coaja crocanta? Te apuci de framantat! In ultima perioada am tot facut paine...
Chifle cu lapte batut si parmezan
Comentarii