Piept de pui cu branza

Se curata bucatile de carne de piele, se scot oasele si se tai in 2 bucati (eventual se pot bate cu ciocanul de snitel) si se sareaza. In untul inca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 buc. de piept de pui medii
  • 100 gr branza rasa Trapista
  • 100 gr cascaval ras afumat
  • 200 ml smantana
  • 50 gr unt
  • 2-3 catei de usturoi
  • marar
  • piper alb macinat
  • sare

Mod de preparare

Se curata bucatile de carne de piele, se scot oasele si se tai in 2 bucati (eventual se pot bate cu ciocanul de snitel) si se sareaza.

In untul incalzit se prajesc bucatile de carne (se lasa pana devin albe pe margini si se rumenesc un pic). Se unge o tigaie cu unt si se acopera cu jumatatea carnii, se presara cu branza (intre timp se amesteca cele doua feluri de branza rase) si se pune peste ele smantana. Se pune peste ele bucatile de carne ramase, branza si smantana amestecata cu sare, usturoii zdrobiti si mararul tocat fin. Tava se acopera cu o folie si in cuptorul preincalzit se lasa cca 30 min.
Alte retete cu branza

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori