Merge foarte bine alaturi de o garnitura cu orez ! O super mancarica :x Toamana se numara ciupercile :))
Pieptul de pui il taiem fasii mai marisoare si le condimentam cu sare si piper.
Ceapa si usturoiul le tocam marunt, iar ciupercile le curatam si le taiem felii mai grosute.
Intr-o tigaie, punem 2 linguri de ulei si prajim pe ambele parti fasiile de piept de pui, le scoatem intr-o caserola si le pastram la cald.
Dupa ce am scos fasiile de piept, adaugam restul de ulei si cand s-a incins, adaugam ceapa, usturoiul, putina praf de sare si calim totul la foc mediu pana ce legumele incep sa se inmoaie, apoi adaugam ciupercile si dam focul la mare pana ce scade toata apa lasata de ciuperci.
Punem din nou pieptul de pui in tigaie si adaugam vinul, lasam sa fiarba la foc mare pana scade tot lichidul din tigaie. Presaram maghiran si paprika si pe final, apa impreuna cu smantana, lasam din nou la fiert pana se ingroasa, apoi condimentam dupa gust cu sare si piper, iar cand inchidem focul, presaram cu patrunjel verde.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseReteta aceasta face parte din categoria retetelor rapide! Se face atat de usor, este satioasa, iar ardeii kapia copti ii dau...
Salata de cartofi cu ardei kapia coptiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii