Merge foarte bine alaturi de o garnitura cu orez ! O super mancarica :x Toamana se numara ciupercile :))
Pieptul de pui il taiem fasii mai marisoare si le condimentam cu sare si piper.
Ceapa si usturoiul le tocam marunt, iar ciupercile le curatam si le taiem felii mai grosute.
Intr-o tigaie, punem 2 linguri de ulei si prajim pe ambele parti fasiile de piept de pui, le scoatem intr-o caserola si le pastram la cald.
Dupa ce am scos fasiile de piept, adaugam restul de ulei si cand s-a incins, adaugam ceapa, usturoiul, putina praf de sare si calim totul la foc mediu pana ce legumele incep sa se inmoaie, apoi adaugam ciupercile si dam focul la mare pana ce scade toata apa lasata de ciuperci.
Punem din nou pieptul de pui in tigaie si adaugam vinul, lasam sa fiarba la foc mare pana scade tot lichidul din tigaie. Presaram maghiran si paprika si pe final, apa impreuna cu smantana, lasam din nou la fiert pana se ingroasa, apoi condimentam dupa gust cu sare si piper, iar cand inchidem focul, presaram cu patrunjel verde.
Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiUn desert rapid si delicios, care merita incercat.
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca (fara coacere)Dulceata de gutui este delicioasa, aromata si foarte parfumata. Profitati de merele gutui si conservati-le aroma. Dulceata de...
Dulceata de gutuiO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajRetete usoare de Primavara!
Chec aperitiv cu urzici proaspeteMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii