Am inceput prin a sara, pipera si cali carnea de piept de pui in putin ulei de masline. Cand a fost rumenita pe toate partile, am pus putina supa de p
Am inceput prin a sara, pipera si cali carnea de piept de pui in putin ulei de masline. Cand a fost rumenita pe toate partile, am pus putina supa de pui si am lasat-o sa se gateasca la abur.
Am pus niste dovlecei, pe care i-am taiat felioare si i-am adaugat peste carnea care era aproape gata.
Am mai adaugat apoi un pachet de mazare congelata, peste care am adaugat un mar (curatat de coaja), taiat felii si l-am adaugat apoi peste mazare.
Inainte de asta am adaugat si niste fasole verde (congelata) si am lasat sa se patrunda putin aceste vegetale, si mancarea a fost gata.
Am mai adaugat ceva piper proaspat macinat, si am servit-o !
Pofta buna!
Reteta Piept de pui cu dovlecel, mere si mazare a fost propusa de Chiu Georgeta pe forum culinar.ro
Alte retete cu piept de pui gasiti aici:
Piept de pui umplut cu ciuperci ,
Piept de pui la cuptor,
Rulada din piept de pui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii