1. Se prepara chutney-ul de tomate. 2. Se decojesc tomatele, se taie sferturi, si se curata de seminte. 3. Se decojesc merele si se taie bucatele, la
1. Se prepara chutney-ul de tomate.
2. Se decojesc tomatele, se taie sferturi, si se curata de seminte.
3. Se decojesc merele si se taie bucatele, la fel ca telina si ardeiul iute.
4. Se asaza intr-o oala, cu stafidele, otetul, zaharul si 1 lingura sare.
5. Mirodeniile se asaza in plonjonul pentru ceai si se adauga la legume; se lasa sa fiarba la foc moale cca 60 minute.
6. Se indeparteaza plonjonul cu mirodenii si chutney-ul se toarna in borcane, care se inchid ermetic.
7. Se incinge cuptorul la 180 °C.
8. Se amesteca uleiul cu miere, curry, sare si piper si se ung bucatile de pui.
9. Se asaza intr-o forma si se coc la cuptor 20 min.
10. Fasolea verde se curata si se fierbe in apa cu sare cca 6 min.
11. Se scurge si se caleste in unt incins, cu coaja de lamaie.
12. Puiul se serveste cu fasole verde si chutney
Pofta buna!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii