1. Pregatim orezul iar legumele le curatam, spalam si tocam dupa dorinta. 2. Curatam pieptul de eventuale oscioare, pielite si condimentam pe ambele p
1. Pregatim orezul iar legumele le curatam, spalam si tocam dupa dorinta.
2. Curatam pieptul de eventuale oscioare, pielite si condimentam pe ambele parti cu sare si piper. Se se prajeste in ulei incins la foc iute, pe ambele parti.
3. Cand carnea este rumenita(dupa plac), stingeti-o cu vin alb.
4. Dupa ce acesta scade, puneti legumele, amestecati putin.
5. Dupa scurt timp se aduga si orezul impreuna cu verdeata, amestecam.
6. Dupa vreo 5 minute, adaugam supa fierbinte.
Se toarna supa peste carne, invartim putin, reducem focul. Oala se acopera. Din cand in cand ne mai uitam si amestecam pana este gata.
Am servit cu muraturi.
Pofta buna!
Reteta Piept de pui cu ghiveci de orez si legume a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de pui gasiti aici:
Piept de pui cu dovlecel, mere si mazare,
Fricassee de pui cu mazare si praz,
Ostropel de pui
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii