1. Pregatim orezul iar legumele le curatam, spalam si tocam dupa dorinta. 2. Curatam pieptul de eventuale oscioare, pielite si condimentam pe ambele p
1. Pregatim orezul iar legumele le curatam, spalam si tocam dupa dorinta.
2. Curatam pieptul de eventuale oscioare, pielite si condimentam pe ambele parti cu sare si piper. Se se prajeste in ulei incins la foc iute, pe ambele parti.
3. Cand carnea este rumenita(dupa plac), stingeti-o cu vin alb.
4. Dupa ce acesta scade, puneti legumele, amestecati putin.
5. Dupa scurt timp se aduga si orezul impreuna cu verdeata, amestecam.
6. Dupa vreo 5 minute, adaugam supa fierbinte.
Se toarna supa peste carne, invartim putin, reducem focul. Oala se acopera. Din cand in cand ne mai uitam si amestecam pana este gata.
Am servit cu muraturi.
Pofta buna!
Reteta Piept de pui cu ghiveci de orez si legume a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de pui gasiti aici:
Piept de pui cu dovlecel, mere si mazare,
Fricassee de pui cu mazare si praz,
Ostropel de pui
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcFeriti linia, bomboane ingrasatoare :))
Bomboane cu Nutella si alune de padureIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii