Se impaneaza pieptul de pui cu usturoi feliat. Se pune carnea intr-un vas, se unge cu unt si se condimenteaza cu sare si pipet. Se pune vasul in cupt
Se impaneaza pieptul de pui cu usturoi feliat. Se pune carnea intr-un vas, se unge cu unt si se condimenteaza cu sare si pipet. Se pune vasul in cuptor, la foc potrivit, cu 2 linguri de apa. Se stropeste mereu carnea cu zeama lasa in vas. Separat, se curata gutuile se cotoare si partea lemnoasa. Se taie apoi in sferturi si se calesc, presarate cu zahar in unt. Dupa ce s-au inmuiat pe jumatate, se pun in vasul cu carnea, se presara cu scortisoara si se mai lasa in cuptor, pana incep sa se rumeneasca.
Se serveste cald. Alte retete culinare:
Tocanita de pui Ardei umpluti Chiftele

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii