Piept de pui cu legume de primavara este o reteta rapida pentru care aveti nevoie de zucchini, ardei gras, morcovi, ceapa verde,mazare pastai ulei de masline si carne de pui
Se spala si se tapeteaza pieptul de pui cu un servet de hartie. Se taie in fasii de aproximativ 1 cm grosime. Se incinge uleiul, se pune carnea, se condimenteaza (sarea de mare, piper, chili, rozmarin, oregano) Cind carnea incepe a se rumeni se adauga morcovii si ceapa verde. Se amesteca la foc iute. Dupa 2-3 minute se adauga si bucatelele de ardei gras. Se amesteca din nou, tot la foc iute, timp de 2-3 minute, dupa care se adauga zucchini feliat si pastai de mazare. Se amesteca inca vreo 3-4 minute, dupa care se stropeste cu otet balsamic. Se amesteca si se lasa sa traga inca un minutel sub capac.
Cine doreste poate servi cu paste.
Reteta Piept de pui cu legume de primavara este propusa de MAYA Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii