Se taie pieptul de pui in bucati medii si se prajeste in ulei; separat se calesc cepele in putin ulei, se adauga ciupercile si se fierb acoperite in s
Se taie pieptul de pui in bucati medii si se prajeste in ulei; separat se calesc cepele in putin ulei, se adauga ciupercile si se fierb acoperite in suc propriu 5 minute; se adauga apa cat sa le acopere, se lasa pana fierb. Spre sfarsit se adauga smantana treptat, amestecandu-se continuu la foc mic. dupa ce s-a luat dupa foc, se adauga mararul si puiul prajit.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii