Piept de pui cu sos este o mancare sanatoasa, potrivita pentru oricine. Pentru aceasta reteta ai nevoie de: piept de pui, bere, usturoi, patrunjel, ceapa.
Pieptul de pui cu sos va fi foarte fraged daca proccedati asa: se pune pieptul la marinat in bere, alaturi de 2 lingurite de cuburi legume si usturoi pisat. Se lasa cel putin 1 ora inainte de a fi pregatit. Se scurge apoi carnea se se aseaza pe gratar pentru 20-25 de minute, la foc potrivit. Intre timp se face sosul de rosii pentru pieptul de pui. In putin ulei de masline se adauga rosiile taiate marunt, ceapa, usturoiul, maslinele si verdeata. Se condimenteaza cu oregano, cimbru sare si piper. Se lasa la foc mic. Cand sosul devine consistent se adauga foaia de dafin se se mai lasa pe foc 1 minut. Se serveste alaturi de puiul facut la gratar.
Alte retete cu carne de pui:
Tocanita de pui cu cartofi
Piept de pui la cuptor
Ciulama de pui

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii