Se curata prazul si se taie inele. Se taie bucatile de piept in doua si se dau cu mustar, sare si piper. Prazul se caleste in 25 g unt topit pana devi
Se curata prazul si se taie inele. Se taie bucatile de piept in doua si se dau cu mustar, sare si piper. Prazul se caleste in 25 g unt topit pana devine sticlos. Apoi se stinge cu vin, se adauga smantana si se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. Se mai fierbe la foc mic circa 5 minute.Se dizolva cubul de supa in 300ml apa si se adauga in tigaie unde se dizolva mierea si otetul de mere si se lasa sa scada cam 1/3. Se adauga apoi 50g unt, se amesteca bine si se da jos de pe foc. In restul de unt se prajeste carnea 6-8 minute.
Se serveste pe platou sau farfurie. Se pune carnea peste praz si se toarna sosul din tigaie deasupra. Poate fi insotit de orice garnitura.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii